“We bouwen niet alleen fantastische websites”

 

wereldbol  Online concept ontwikkeling

Online concepten ontwikkelen is onze core-business. U heeft een idee, wij werken dit samen met u uit tot een succesvol online concept.

U twijfelt of uw idee levensvatbaar is? Niet doen! Als u gelooft in uw idee, maken onze creatieve experts er een succes van. Bovenstaande betekent echter niet dat wij klakkeloos uw idee uitwerken tot een concept, om dit vervolgens uit te testen in de ‘echte wereld’. Voorafgaand aan de fase van conceptontwikkeling bekijken we samen met u het onderscheidend vermogen van uw idee, de markt en haar behoefte en de eventuele concurrentie. Wanneer er voldoende aanwijzingen zijn voor succes, gaan we aan de slag. Ook kan deze fase invloed hebben op de inhoudelijke  uitwerking van uw idee.

muis  Design en webdevelopment

Een mooie website met een frisse uitstraling is een must. Usability is minstens net zo belangrijk. Studio148 heeft jarenlange ervaring inhet bouwen van succesvolle, gebruikersvriendelijke websites. Van idee naar concept naar succesvolle website, dat is studio148!
En daar komt een hoop bij kijken, want hoe wordt uw idee vertaald naar een succesvolle website? Hieronder leggen we het proces stap voor stap uit. Ook leggen we uit wat we van u verwachten en waarom. Want ook u moet aan het werk om uw idee succesvol te maken!

vergrootglas  Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie heeft als doel uw website zo goed mogelijk gevonden te laten worden in zoekmachines, wanneer er gezocht wordt opzoekwoorden die goed aansluiten bij uw business. Studio148 zorgt voor een optimale positie in de zoekmachines.
Pakweg 10 jaar geleden was het vooral zaak zoveel mogelijk keywords (zoekwoorden) in de keywords-tag te stoppen, tegenwoordig gaat het een stuk verder, of zoals een klant laatst zei: ‘Zoekmachine optimalisatie lijkt wel wetenschap’.

 

tablet  Mobiele App

Waar kiest u voor? Naast het feit dat uw website al standaard wordt geleverd met een mobiele website (responsive) kunt u ook nog kiezen voor een app.

Androidapp of Iphone app? Wij helpen u graag met de juiste keuze!

at  Hosting:

Zodra bovenstaande gerealiseerd en opgeleverd is, verzorgen wij het (technische) onderhoud ervan.

Wat wij verzorgen is:

  • Hosting van de websites
  • Hosting van uw emailadressen
  • Updates uitvoeren van het gebruikte framework
  • Maken en veiligstellen van back-ups van de websites en databases
  • Technisch onderhoud van de website
    • Up-to-date houden van de webserver software/ Operating system
    • Verhelpen van technische storingen
  • 24/7 monitoring van de webserver, de website en van de aanverwante services

Uw website zullen wij hosten op één van onze servers in een volledig redundant opgezet netwerk. Wij garandeert een uptime van 99,9%.

persoon  Consultancy

Omdat het werk niet ophoudt bij het “live” zetten van uw website helpen wij u ook na deze fase graag verder. Voor tips of adviezen kunt u als klant

altijd bij ons terecht!