ons verhaal

wij zijn webdesigners met een passie voor bouwen

“Als je datgene doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken”

 

Kom eens langs, de koffie staat klaar!

Kom eens langs, de koffie staat klaar!

Ben je overtuigd? Dan hopen we dat je langskomt en ons vertelt wat je ideeën en plannen zijn. Dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Kom langs en ontmoet ons team. De koffie staat altijd klaar! Kom je tijdens de lunch dan mag je ook altijd gezellig mee lunchen.

Als we iets doen, doen we het goed!

Als we iets doen, doen we het goed!

Je hoeft geen techneut te zijn om een website te kunnen hebben. Laat dat maar aan ons over! Elke nieuwe website begint bij ons op papier. In gesprek met een enthousiaste ondernemer luisteren wij en zetten wij alle plannen en ideeën op papier. Van hieruit werken wij verder en ontstaat er een ontwerp, vanuit dit ontwerp ontstaat er een website. Te allen tijde werken wij volgens de wensen van onze klanten! We gaan net zolang door tot we samen een website live kunnen zetten waar wij beide tevreden over zijn! Als we iets doen, doen we het tenslotte goed!

We houden van ons werk

We houden van ons werk

Nadat wij in 2006 ons eigen concept succesvol wisten te lanceren kregen wij steeds vaker de vraag van andere ondernemers om een soortgelijk concept te bouwen voor hun onderneming. Deze input heeft ertoe geleid dat Studio148 in 2008 voor het eerst het licht zag. Inmiddels zijn we vele jaren en klanten verder en kunnen we ons zelf een full service webdesign bureau noemen. En daar zijn we trots op! De enige manier om dit te bereiken is door te houden van je werk! Als je houdt van je werk dan zie je dit ook terug in het resultaat en de reacties van je klanten!

Koffie (of iets anders) drinken?

  neem contact op